Argh!

Moderator: tr1p1ea

Post Reply
User avatar
BetaSword
Maxcoderz Staff
Posts: 140
Joined: Sat 18 Dec, 2004 3:34 am
Location: West Chicago.
Contact:

Argh!

Post by BetaSword »

Ok, I've been looking around for the current version of this, not the .1 version that's on TiCalc, and I have yet to find it anywhere. Can someone point me in the direction of where it may be located? Because I haven't the slightest clue whatsoever.
User avatar
DJ_O
Calc King
Posts: 2308
Joined: Mon 20 Dec, 2004 6:47 pm
Location: Quebec (Canada)
Contact:

Post by DJ_O »

User avatar
BetaSword
Maxcoderz Staff
Posts: 140
Joined: Sat 18 Dec, 2004 3:34 am
Location: West Chicago.
Contact:

Post by BetaSword »

Ah, thanks for that :D

Oh, and when the crap did Omnicalc 1.25 come out? Oy vey... I was gone from programming for way too long...
User avatar
DJ_O
Calc King
Posts: 2308
Joined: Mon 20 Dec, 2004 6:47 pm
Location: Quebec (Canada)
Contact:

Post by DJ_O »

Omnicalc 1.20, 1.21 and 1.23 was released in July 2004, then later they fixed a bug with the func menu I think and released 1.25 in december

When I found omnicalc 1.23 I started messing around with the play function (which allowed me to have sound in my BASIC games) and I suddently got a trick in my head to make grayscale by switiching back and forth pixels on and off using a mask and a checkered pattern.

I remember in the old days when we were complaining about how buggy omnicalc was, now it's the greatest ASM utility in existence. :D
User avatar
the_unknown_one
Calc Master
Posts: 1089
Joined: Fri 17 Dec, 2004 9:53 am
Location: Belgium

LOL

Post by the_unknown_one »

Until EBL comes... :twisted: :twisted:
TI-calculator = good time
necro
Calc King
Posts: 1619
Joined: Sat 26 Mar, 2005 2:45 am
Location: your shadow

Post by necro »

only if EBL is as fast and doesn't hog up all of the good safe ram :lol:
User avatar
dysfunction
Calc Master
Posts: 1454
Joined: Wed 22 Dec, 2004 3:07 am
Location: Through the Aura

Post by dysfunction »

Ah... the good old days when i would have rather used Zapi than Omnicalc (though it would still rock if I could just make Zapi's pic function work- currently it shifts any pic over half the screen).
Image


"You're very clever, young man, but it's turtles all the way down!"
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4128
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Post by tr1p1ea »

Well the good thing about the new xLIB is that it doesnt use saferame1 or saferam2 ... it does use textmem temporarily, but it doesnt clash with anything afaik ... well except maybe the tios :).
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
Patori
Maxcoderz Staff
Posts: 1477
Joined: Sat 18 Dec, 2004 3:51 am
Location: Toledo, Ohio, USA

Post by Patori »

textmem... doesn't when you leave things in dis.. .it be all like... "ETRTJE^I$% ^NE$%^I $%I J" on de home screen when you dun wit yo program?


That could be bad.... sorry... I messed something up in my post, so I decided to complete it, and make it look funny...
Currently coming up with a new signature idea... since my forum avatar changer was killed by an upgrade...
User avatar
DJ_O
Calc King
Posts: 2308
Joined: Mon 20 Dec, 2004 6:47 pm
Location: Quebec (Canada)
Contact:

Post by DJ_O »

Zapi and zTetris have this problem, I read bout it in Asm28d (that's why in Zelda Dark Link Quest you see junk appearing on the homescreen for 0.1 seconds after talking to someone), but xLIB doesnt seems to have any problem so far
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4128
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Post by tr1p1ea »

Well it actually does have this problem, but i have a small fix in place for it :).
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
Patori
Maxcoderz Staff
Posts: 1477
Joined: Sat 18 Dec, 2004 3:51 am
Location: Toledo, Ohio, USA

Post by Patori »

ah, you said temporarily! Clever! You set everything back to zero or ' ', no?
Currently coming up with a new signature idea... since my forum avatar changer was killed by an upgrade...
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4128
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Post by tr1p1ea »

Yes, but that is only for the time being. I will have a proper fix for it soon.
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
Patori
Maxcoderz Staff
Posts: 1477
Joined: Sat 18 Dec, 2004 3:51 am
Location: Toledo, Ohio, USA

Post by Patori »

by using an appvar?
Currently coming up with a new signature idea... since my forum avatar changer was killed by an upgrade...
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4128
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Post by tr1p1ea »

That is one possibility yes.
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
Post Reply