MaxCoderz

for your 1 bit pleasure!

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: bug like thing
PostPosted: Sat 05 Aug, 2006 7:25 am 
Offline
Calc King

Joined: Sat 05 Aug, 2006 7:22 am
Posts: 1513
I found a bug with real(14 free ram
if you executes it from your home screen it partly clears it
(OS 2.41, TI-84+)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Aug, 2006 8:26 am 
Offline
Maxcoderz Staff
User avatar

Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Posts: 4094
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Thanks for reporting it King Harold, i will investigate the problem.

Welcome to the forums btw :).

_________________
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat 05 Aug, 2006 9:28 am 
Offline
Calc King

Joined: Sat 05 Aug, 2006 7:22 am
Posts: 1513
thanx, and thanx
shall i test the other functions for homescreen clearing aswell?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group | DVGFX2 by: Matt