MaxCoderz

for your 1 bit pleasure!

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon 12 Jun, 2006 7:11 pm 
Offline
Calc King

Joined: Sun 27 Mar, 2005 4:06 am
Posts: 2195
Location: sleeping
It happened in mine, but I lost it when the bug got out of control :(. I think it was recall pic because I drew about 3 tilemaps but I recalled pics a hundred times.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon 12 Jun, 2006 7:17 pm 
Offline
New Member
User avatar

Joined: Sat 24 Dec, 2005 9:20 pm
Posts: 24
Location: Freiburg, Germany
tr1p1ea wrote:
There seems to be a problem with xLIB screwing with the Y-Vars. I havent been able to pinpoint it but it might have something to do with the TileMap routine or the RecallPic routine.


I go that bug, too.
Actually cleared my RAM several times when I tried to look up the Y=-vars...

But it's not very dangerous if you I keep making backups every 1-3hours ^^

_________________
Image
PSYCALYPSE
Nigecha dame da!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue 20 Jun, 2006 6:22 pm 
Offline
Maxcoderz Staff
User avatar

Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Posts: 4094
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Still sucks that you have to ... im very surprised that no-one foud this bug during testing. I will do my best to correct it.

_________________
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu 22 Jun, 2006 3:39 pm 
Offline
Maxcoderz Staff
User avatar

Joined: Tue 24 May, 2005 7:25 pm
Posts: 317
Location: If I find out, you'll be first to know.
I found it
and I know what causes it to an extent...

if you do not fully complete each real( statement then you are at higher risk for these to come about...

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu 22 Jun, 2006 9:23 pm 
Offline
Calc Master
User avatar

Joined: Wed 22 Dec, 2004 3:07 am
Posts: 1454
Location: Through the Aura
I've never seen that bug... I did get a bug a few times, that completely corrupted half the .8xp files, once I got really panicked because I backed up files that were already corrupted and deleted my last non-corrupted backup. After that, I kept as many past backups as I could in archive, and backed them up to computer as quickly as possible.

_________________
Image


"You're very clever, young man, but it's turtles all the way down!"


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri 23 Jun, 2006 11:25 am 
Offline
Maxcoderz Staff
User avatar

Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Posts: 4094
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
This is the exact reason why i need these kinds of things reported to me ... So they can be fixed and the chances of losing work are reduced.

I dont remember any of this stuff cropping up during testing :S.

_________________
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat 24 Jun, 2006 5:45 am 
Offline
Calc King

Joined: Sat 26 Mar, 2005 2:45 am
Posts: 1619
Location: your shadow
so, how hard does it look to fix?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat 24 Jun, 2006 2:18 pm 
Offline
Calc Master
User avatar

Joined: Wed 22 Dec, 2004 3:07 am
Posts: 1454
Location: Through the Aura
tr1p1ea wrote:
This is the exact reason why i need these kinds of things reported to me ... So they can be fixed and the chances of losing work are reduced.

I dont remember any of this stuff cropping up during testing :S.


I'm pretty sure the bug I was talking about went away in a later version. I haven't had it in a long time.

_________________
Image


"You're very clever, young man, but it's turtles all the way down!"


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat 24 Jun, 2006 9:03 pm 
Offline
Calc King

Joined: Sun 27 Mar, 2005 4:06 am
Posts: 2195
Location: sleeping
I only got it once during testing but I attributed it to Zelda testing.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun 25 Jun, 2006 4:10 am 
Offline
Calc Wizard
User avatar

Joined: Wed 06 Jul, 2005 4:56 pm
Posts: 518
Location: 3rd rock....
?? my zelda ??

_________________
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun 25 Jun, 2006 4:55 pm 
Offline
Calc King

Joined: Sun 27 Mar, 2005 4:06 am
Posts: 2195
Location: sleeping
No, Spencer's Zelda.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed 28 Jun, 2006 5:18 am 
Offline
Calc King

Joined: Sat 26 Mar, 2005 2:45 am
Posts: 1619
Location: your shadow
...fix?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed 30 Aug, 2006 3:50 pm 
Offline
Maxcoderz Staff
User avatar

Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Posts: 4094
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
lolje has done it, he has found what caused the StorePic bug! After he told me how you could reproduce it, finding and fixing the prob only took a few minutes!

_________________
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed 30 Aug, 2006 4:33 pm 
Offline
Calc King

Joined: Sat 05 Aug, 2006 7:22 am
Posts: 1513
and how about memcheck thing clearing part of your homescreen? (not that it is sensible to execute it form the homescreen.. anyway, did i report it allready?)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed 30 Aug, 2006 11:10 pm 
Offline
New Member
User avatar

Joined: Fri 25 Aug, 2006 12:49 am
Posts: 12
I found a bug (and paid dearly for it). :( I'm not sure which function caused it, but I was only using draw shape and draw sprite. I'm not even sure if it was xlib, but it didn't look like basic. I came up like a normal error (ERR:GOTO) but the like just had ES, no ERR. The only option was quit. I quit and the homescreen was messed up. The cursor was a solid checkerboard, instead of a flashing rectangle. Nothing I typed in would be displayed. I went into the apps menu and finance showed up (I had it hidden with Omnicalc) and one of my apps had the archived star in front of it. Then I tried to go into the memory, and it crashed.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group | DVGFX2 by: Matt