Revsoft?

A General Discussion forum for TI calculators

Moderator: MaxCoderz Staff

User avatar
kv83
Maxcoderz Staff
Posts: 2735
Joined: Wed 15 Dec, 2004 7:26 pm
Location: The Hague, Netherlands
Contact:

Re: Revsoft?

Post by kv83 »

Check out one.com. We're hosted there aswell and service is great. Our uptime is pretty smooth for the last year and my collague has been using these guys aswell for 4 years and didn't have any problems aswell.

Their prices are rather good too. 1.25 euro per month is as cheap as it comes :)
Image
User avatar
kalan_vod
Calc King
Posts: 2932
Joined: Sat 18 Dec, 2004 6:46 am
Contact:

Re: Revsoft?

Post by kalan_vod »

Travis, keep me updated too..My site is hosted off ours...Hehe, let me know if you need some credits to host?
Snake X
New Member
Posts: 7
Joined: Sat 21 Feb, 2009 11:03 pm

Re: Revsoft?

Post by Snake X »

Put it back on when spencer releases zelda!!! :mrgreen: I herd he's 89% done a month ago so now its probably almost done!
User avatar
Madskillz
Calc Wizard
Posts: 745
Joined: Fri 17 Dec, 2004 10:22 pm
Location: Wandering around in the Jungle...
Contact:

Re: Revsoft?

Post by Madskillz »

I'll get you space again kalan, dont worry. I'll talk to you this week for sure.
Last edited by Madskillz on Sat 23 May, 2009 4:15 am, edited 1 time in total.
The Revolution is here...
Snake X
New Member
Posts: 7
Joined: Sat 21 Feb, 2009 11:03 pm

Re: Revsoft?

Post by Snake X »

actually, I got an update, its still 89%. Spencer has been working on spasm 3 recently I herd.
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4120
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Re: Revsoft?

Post by tr1p1ea »

Cmon RevSoft, pay the bill!
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
Spencer
Extreme Poster
Posts: 346
Joined: Mon 17 Jan, 2005 8:56 am
Location: Indiana

Re: Revsoft?

Post by Spencer »

Rezek has got us back in business. Zelda update time!
User avatar
tr1p1ea
Maxcoderz Staff
Posts: 4120
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: I cant seem to get out of this cryogenic chamber!
Contact:

Re: Revsoft?

Post by tr1p1ea »

It lives!!!

Wow at the minimap Spencer, that is cool as!
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."
Image
Image
chickendude
Extreme Poster
Posts: 339
Joined: Fri 07 Jul, 2006 2:39 pm

Re: Revsoft?

Post by chickendude »

Bump. Any info on what's up with Revsoft/if it'll be coming back sometime soon?
Xeda
New Member
Posts: 42
Joined: Sun 06 Feb, 2011 7:08 am

Re: Revsoft?

Post by Xeda »

:p Did you see the news? Revsoft lost all of its data and whatnot so they are reviving it and trying to start it anew on a different server thingamajob. They are recovering as much as they can that others backed up.
lecks
Extreme Poster
Posts: 484
Joined: Fri 09 Sep, 2005 1:56 am

Re: Revsoft?

Post by lecks »

bump. any news?
chickendude
Extreme Poster
Posts: 339
Joined: Fri 07 Jul, 2006 2:39 pm

Re: Revsoft?

Post by chickendude »

RevSoft is currently on TiFreak's server:
http://revsoft.tifreakware.net/

Stop by some time, it's been kinda quiet lately :/
Last edited by benryves on Fri 09 Dec, 2011 1:48 pm, edited 1 time in total.
Reason: Fixed the link.
User avatar
benryves
Maxcoderz Staff
Posts: 3074
Joined: Thu 16 Dec, 2004 10:06 pm
Location: Croydon, England
Contact:

Re: Revsoft?

Post by benryves »

I was just talking about your Monopoly game yesterday as someone on Cemetech is making their own version - it's nice to see some more recent information about it on the Revolution Software board!
chickendude
Extreme Poster
Posts: 339
Joined: Fri 07 Jul, 2006 2:39 pm

Re: Revsoft?

Post by chickendude »

Wow, thanks for the link! I didn't realize someone else was working on another version.
Post Reply